Premier League på TV2

TV2 bekrefter i ettermiddag at kanalen vil vise Premier League i Norge de tre kommende sesongene. - Det er en stor dag for det norske publikum, hevder TV2-sjef Alf Hildrum.

Ifølge tv2.no er det ikke lenger noe tvil om at Premier League blir sendt på TV2 i sesongene 2010/11 ? 2012/13. Dette skal ha blitt klart kl 14.00 i dag.

- Dette er en stor dag for alle ansatte i TV2, men jeg er også så fri at jeg sier at dette er en stor dag for det fotballelskende, norske publikum. Vi skal levere et tv-produkt vi er kjent for, og bekjente av, sier Alf Hildrum.

Hildrum avviser imidlertid at man vil gjennomføre tippekampen på en åpen kanal på lørdager, slik det tidligere er blitt antydet.

- Nei, den kommer ikke. Disse rettighetene har en verdi som gjør at det ikke er mulig, dessverre.

Nettsiden skriver at målet er å sende så mange kamper som mulig, men at det neppe er aktuelt å sende alle 380 kampene direkte. Det er fortsatt uklart hvordan kampene skal vises, og på hvilke kanaler.

- Helt sentralt blir webdistribusjon, altså vårt Sumo, som kommer til å ha et unikt fotballprodukt, med norsk fotball og Premier League. Og så er vi i forhandlinger med distributører på TV, og vil sikkert komme i mål med noen av dem, slik at kampene blir tilgjengelige på vanlig TV, fortsetter sjefen i TV2.