Presset øker på Rafa

Presset på Liverpool-manager Rafael Benitez øker etter gårsdagens FA-cupexit for Reading. Det mener Andy Hunter i The Guardian. Reading-manager Brian McDermott i skyene.

Britiske medier stiller igjen spørsmålstegn ved Liverpool-managerens fremtid etter at de røde i går gikk på et forsmedelig nederlag for Reading. Liverpool har nå kun Europaliagen og en plass blant de fire beste i ligaen å kjempe for resten av sesongen, etter å ha snublet ved første hinder i FA-cupen.

- Det har vært spekulasjoner rundt min posisjon de siste tre månedene. Det er slikt som skjer. Jeg må bare se fremover, og jobbe hardt. Hvordan jeg håndterer all snakkingen og presset? Ved å gjøre mitt beste. Helt fra pre-season har vi opplevd motgang, men vi må bare holde motet oppe, uttaler Liverpool-manageren til avisen.

- Vi må komme oss ut av den negative trenden så raskt som mulig. Spillerne var veldig skuffet etter kampen. Vi var alle veldig skuffet. Dette er ingen god sesong. Noen ganger går ting deg i mot. Nå må vi bare se fremover og fokusere på fotballen.

- Jeg vil ha en formidabel oppgave med å løfte stemningen til Stoke-kampen på lørdag. Det blir vanskelig. Dette var skikkelig ille. Vi må bli bedre defensivt.

Dette var Readings første seier på Anfield noensinne, og deres midlertidige manager, Brian McDermott, var selvsagt i skyene etter kampslutt.

- Jeg mener vi fortjente seieren. Vi spilte meget god fotball. Deres mål var et slag i ansiktet for oss, men vi slo tilbake og jeg er glad på vegne av alle i klubben. Å komme hit og vinne var helt utrolig.

- Jeg var livredd i sluttminuttene, når Liverpool kastet alle mann i angrep. Vi holdt stand, og forsvarte hos på fantastisk vis. Laget viste stor selvtillit mot et lag med en stor historie, en storklubb.

- Vi hindret dem i å spille fotballen sin, og jeg følte hele tiden at vi kunne vinne kampen, selv når de ledet helt mot slutten av ordinær tid. Om straffesparket var riktig idømt? Jeg aner ikke, men dommeren dømmer. Og Sigurdsson var iskald når han satte ballen i mål.