Rafa føler seg ikke presset

Rafael Benítez føler ikke at han er under press, til tross for en elendig sesong. Han er skuffet over sesongen. Tabloidavisene spekulerer nå i spanjolens fremtid.

Rafael Benítez har fått mye kjeft etter at Liverpool nå ligger dårlig an i forhold til fjerdeplassen han tidligere i år garanterte de røde ville klare. Supporterne virker nå delt i spørsmålet om spanjolen får fortsette i managerstolen på Anfield, men Rafa føler ikke seg presset.

- Jeg føler ikke at jeg er under press. Jeg er skuffet over sesongen, men vi kan fortsatt kjempe og forbedre oss. Mot Portsmouth må vi bevise det, og mot Lille etter det, sier Rafa til SkySports.

- Vi vet at denne sesongen ikke har vært bra nok. Hver eneste kamp vil være viktig, og den neste mot Portsmouth er nå den viktigste, ettersom vi forsøker å nærme oss topp fire. Det er helt klart at vi ikke kan tape flere poeng, og vi må begynne å vinne - med denne kampen. Først etter det kan vi tenke på Europa League hvor vi har en "cupfinale" mot Lille. Hver kamp i en utslagsturnering er som en finale.

Tabloidene spekulerer
De britiske tabloidene spekulerer igjen om spanjolens dager på Anfield til sommeren vil være talte. Juventus og Real Madrid har flere ganger blitt linket til spanjolen. Daily Mirror sier at Liverpool FC nå følger med på situasjonene til Martin O'Neill og Alex McLeish, som de hevder begge er aktuelle kandidater til å ta over dersom Rafa skulle forlate klubben.