Rafa håper å ha Reina tilbake

Benítez håper å ha Pepe Reina tilbake mot Stoke. Keeperen sto over mot Reading på grunn av en liten skade. Riera tilbake. Kelly og El Zhar fortsatt ute. Rafa fortsatt på jakt etter spillere.

Liverpoolfc.tv opplyser at Pepe Reina sto over FA-cupomkampen mot Reading på grunn av en liten skade. Keeperen var imidlertid tilbake i trening i dag, og Rafael Benítez håper å ha han klar til bortemøtet med Stoke i morgen.

- Pepe trente lett i dag, og vi skal ta en avgjørelse i morgen, uttaler Rafael Benítez til Liverpoolfc.tv.

Fernando Torres, Steven Gerrard og Yossi Benayoun er definitivt uaktuelle. Javier Mascherano returnerer fra karantene. Rafael Benítez kunne også avsløre at Albert Riera er tilbake i troppen etter å ah vært ut med hamstringproblem. Martin Kelly og Nabil El Zhar er fortsatt skadet. Liverpoolfc.tv kommer ikke med ytterligere info om Glen Johnson, men backen forventes ikke tilbake før i neste måned.

På grunn av alle skadene i spillerstallen er Rafael Benítez på utkikk etter enda en spillerforsterkning før overgangsvinduet stenger.

- V har Maxi nå, og vi er meget fornøyd. Vi jobber fortsatt hardt med å finne gode spillere. I dette markedet er det veldig vanskelig, men vi må fortsette å se om vi kan finne noen.