Rafa i Reals søkelys nok en gang

Rafael Benitez skal være et av navnene på en liste med fem kandidater til å ta over managerstillingen i Real Madrid i sommer. Real-fansen foretrekker Benitez som ny manager fremfor Mourinho.

Marca hevder at Rafael Benitez er en av de heteste kandidatene når Real Madrid antakelig skal se seg om etter ny manager i sommer. Real-ledelsen skal ha satt opp en liste med fem navn, som er potensielle arvtakere etter Manuell Pellegrini. Florentino Perez planlegger å sparke argentineren etter denne sesongen, etter at klubben ble slått ut av Champions League på et tidlig stadium, og nå tapte 2-0 hjemme for Barcelona i helgen. Et tap som medfører at Barcelona nå leder den spanske ligaen med tre poeng.

Det hevdes at Perez har instruert sportsdirektør Jorge Valdano å sette opp en liste med høvelige arvtakere til Pellegrini. Og på den listen skal altså Benitez sitt navn befinne seg, sammen med Carlo Ancelotti, Luiz Felipe Scolari, Jose Mourinho og Fabio Capello. Sistnevnte kan man imidlertid sannsynligvis se bort i fra som noen reell kandidat til jobben.

Ifølge Marca er Benitez mannen som Reals supportere helst vil ha som ny manager. I en spørreundersøkelse gjort av avisen i går sa 39,6% av supporterne at de helst ville ha Benitez. Jose Mourinho fulgte like bak med 38,1%. På de neste plassene kom Capello (11,7%), Scolari (6,4%) og Ancelotti (4,2%). Over 100 000 supportere avga stemme.