Rafa klager inn Lee Masons dømming

Benítez ber Premier League og dommerforeningen om å studere Lee Masons dømming. Aurelio opplyser at spillerne hadde snakket om dommeren før oppgjøret mot Stoke.

Rafael Benítez har bedt Premier League og dommerforeningen Professional Game Match Officials til å studere dømmingen til Lee Mason. Liverpool ble muligens snytt for to straffespark i 1-1-oppgjøret på Britannia Stadium. Tidligere denne sesongen har Mason utvist Jamie Carragher og Philipp Degen borte mot Fulham og Javier Macherano borte mot Portsmouth.

Benítez unnlot å kritisere dommeren offentlig etter kampslutt, men mener de som utnevner og vurderer dommerne må ta ansvar.

- Vi burde hatt to straffespark som kunne forandret på alt. Det første straffesparket da Lucas gikk ned tidlig, men det var en forseelse og uansett et straffespark. Det andre (igjen Lucas) var et klart straffespark.

- Jeg tror ikke man kan forandre på mange ting, selv om du sier noe. De har folk som er i ledelsen, og de må ta en beslutning når de har sett dommerens opptreden. Det er som når jeg skal håndtere en spiller. Hvis en spiller gjør en feil, så setter du ham på benken.

Og Fabio Aurelio legger til: - Vi nevnte før kampen at vi bare måtte la dommeren gjøre jobben sin og ikke snakke med ham fordi han har ikke vært veldig bra for oss i det siste. Til slutt måtte vi være etter ham på ting fordi vi kunne se at mange av avgjørelsene burde ha gått i vår favør.