Rafa: - Mihaylov er solgt

Benítez opplyser at Nikolay Mihaylov har forlatt Liverpool på permanent basis. Overgangsgvinduet stenger kl 18.00. Benítez har penger tilgjengelig, men usikker på om det kommer flere spillere.

Nikolay Mihaylov har forlatt Liverpool på permanent basis. Bulgareren har vært utlånt til FC Twente siden sommeren 2007 fordi han ikke fikk arbeidstillatelse i England. Keeperen ble linket til PSV Eindhoven i sommer. Nå opplyser Benítez at spilleren ikke lenger er Liverpools eiendom  Overgangsvinduet stenger klokken 18.00 norsk tid i dag. Rafael Benítez innrømme at han vurderer ulike spillere, og at han har penger å bruke.

- Vi har solgt Voronin, Dossena og Mihaylov, så vi har litt penger. Spørsmålet er imidlertid om spillerne er tilgjengelige eller ikke, fortelle Benítez til Liverpool Daily Post.

- Det er vanskeligere fordi du må bruke mye penger om du ønsker å signere en fantastisk spiller, eller kanskje du har pengene, men de ike per tilgjengelig.

- Vi har noen navn som vi forsøker å se om vi kan gjøre noe, men det er ikke lett.

- Vi har to eller tre posisjoner vi ser på, men det vil bli vanskeligere enn lett.

- Det var bra å hente Maxi fordi han forstår spiller og kan spille god fotball. Hvis du kan hente noen som kan tilføre noe, så vil det være positivt. Hvis ikke så må vi  klare oss med de spilleren vi har. Vi har noen spilelre om kommer tilbake fra skade.