Rafa om ryktene

Liverpools manager bekrefter at Juventus var interessert i ham. SOS vil lage video med sine medlemmer og venter på å offentliggjøre intervju med Christian Purslow.

- Folk snakker for mye
Rafael Benitez fikk som ventet spørsmål i dag om ryktene som hersker i Italia om at han var og er øverst på ønskelisten til Juventus, selv om Juve nå har ansatt en ny trener fram til sommeren. Ikke uventet var manageren varsom med å si særlig mye, men innrømmet at han visste at interessen var til stede.

- Jeg sitter ikke her for å snakke om spekulasjoner, fortalte Rafa pressekorpset. - Folk snakker for mye.

- Jeg er virkelig fokusert og konsentrert på mitt lag, min klubb og forberedelsene til kampen mot Bolton. Slik er det, så jeg ønsker ikke å snakke noe særlig om dette.

- Jeg vet at det var interesse, det er en del av bransjen i disse tider, men jeg forbereder meg til denne kampen og er ikke klar til å snakke noe mer om dette da jeg ikke ønsker å miste mitt fokus.

- Jeg er imidlertid veldig fornøyd slik det er her, virkelig fornøyd. Jeg ønsker å gjøre min jobb så godt jeg kan og prøve å vinne mot Bolton.


SOS inviterer fans
På sin hjemmeside skriver supportergrupperingen Spirit of Shankly, at de før kampen mot Bolton vil gjøre filmopptatt til en video som vil handle om unionen og dens medlemmer. Dette skjer på Salisbury Pub like ved Anfield, og hvis du er medlem av SOS og i nærheten kl 13.00 lokal tid på lørdag er det bare å stikke innom.

SOS skriver også at de nå har skrevet ferdig et intervju de har gjort med daglig leder Christian Purslow, og venter nå bare på bekreftelse til å kunne offentliggjøre dette overfor sine medlemmer.