Rafa tror Gerrard slipper unna

Hva dommeren så og hvordan dommeren vurderer - det synes å være spørsmålet etter at engelsk fjernsyn fokuserte på en albue fra Steven Gerrard mot Michael Brown.

- Jeg tror ikke det, svarte Rafa Benitez på det uungåelige spørsmålet om han var redd for at Steven Gerrard vil få en karantene i etterkant. Fjernsynsbildene kunne vise at Liverpools kaptein svarte på en bevisst blokkering fra Portsmouths Michael Brown med å slenge armen i ansiktet på midtbaneankeret.

Den unge dommeren Stuart Attwell var nær situasjonen og dømte frispark, og syntes også å diskutere det hele med Gerrard i etterkant. Hvis Attwell rapporterer at han har sett hele hendelsen vil Stevie G slippe unna hva som de fleste vil hevde var et direkte rødt kort og tre kampers karantene. ESPN hevdet at Attwell hadde sagt i etterkant at han så "spillerne løpe i hverandre", og hvis dommeren i ettertid hevder at han ikke så selve armbevegelsen til Gerrard frykter en at FA kan gi scouseren suspensjon på bakgrunn av videobilder.

- Jeg har ikke sett det, men jeg spurte om det og jeg tror ikke det var noe, fortsatte Benitez uten å ville utdype dette videre.

- Jeg har ikke sett det, sa også Avram Grant hos Portsmouth. - Jeg vil snakke med Michael Brown og så vil jeg fortelle dere det.

- Jeg er blitt fortalt at dommeren var fire meter unna slik at jeg ville tro at dommeren må kunne se fra fire meter hva jeg ikke kunne se fra 40 meter. Personlig så liker jeg Steven Gerrard. Jeg synes han er en god og fair spiller.

Engelsk media synes i dag usikker på hva som vil skje, hvor ingen tør å konkludere noe verken i den ene eller annen retning.