Rafa vil ha både i pose og sekk

Rafael Benitez har nå som målsetting å både gå til topps i Europa League og klare fjerdeplassen i Premier League. Fernando Torres historisk igjen. Jorge Jesus gratulerer Liverpool med avansement.

Rafael Benitez kan konstatere at det blir en spennende sesongavslutning for Liverpool også denne sesongen, etter at laget nå er klare for semifinalen i Europa League. Dermed vil de røde kjempe på to fronter, for fjerdeplassen i Premier League står også høyt på prioriteringslista. Manageren har nemlig ikke gitt opp håpet om å få spille i Champions League neste sesong.

- Forhåpentligvis kan vi spille bra, score mål og nærme oss topp fire, i tillegg til at jeg håper vi når finalen, uttaler Benitez til Press Association.

- Vi vil forsøke å vinne alle våre gjenstående kamper. Det starter med Fulham på søndag. Da vil vi forsøke å nærme oss fjerdeplassen.

- Klarer vi å komme til finalen i Europa League vil vi være meget glade for det. Vi har to mål nå, og vi vil prøve å nå dem begge.

Lucas scoret et vakkert mål i 4-1 seieren over Benfica i går kveld, og spilte en av sine beste kamper for Liverpool. Manageren var meget godt fornøyd med midtbanespilleren.

- Lucas var involvert i to av målene, noe som alltid er viktig for fansen og folk som ser kampene. Jeg er meget godt fornøyd med den innsatsen han legger ned i alle kamper.

- Benfica er veldig farlige når de kommer inn mellom motstanderens lagdeler, så Mascherano og Lucas var nøkkelspillere både på borte- og hjemmebane.

Fernando Torres skrev seg i går kveld inn i historiebøkene på ny. Denne gang som den første spiller til å score to mål i fire kamper på rad på Anfield.

- Jeg var meget godt fornøyd både med vår første og andre scoring, men den tredje var helt utrolig. En rekke spillere var involvert. Det var en perfekt scoring.

- Vi har noen veldig gode spillere, og verdien av troppen er mye høyere enn tidligere. Torres har en enorm markedsverdi, fordi han er en god spiller, i tillegg til at han er ung og har forbedringspotensial.

Liverpool møter nå altså Fulham til ligakamp på søndag, noe som faktisk kan vise seg å bli en generalprøve på Europaliga-finalen!

Jesus gratulerer Liverpool
Benfica-manager Jorge Jesus var raus i rosen av Liverpool etter kampslutt i går kveld.

- Liverpool har et veldig godt lag. Vi hadde selv gode perioder i kampen. Spesielt i åpningsminuttene. Men Liverpool er veldig rutinerte på dette nivået, uttalte han.

- I første omgang styrte vi kampen i korte perioder, men vi slet med kontringsstyrken til Liverpool. På 2-0 befant vi oss i en vanskelig posisjon. Vi prøvde å score ett mål for å få balanse i regnskapet, men tempoet i Liverpools kontringer gjorde det vanskelig.

- Det ble for komplisert for oss, og jeg må bare gratulere Liverpool. De viste at de er et veldig bra lag.