Rafa vil matche duo forsiktig

Benítez ønsker å ha Torres og Benayoun skadefrie ut sesongen, og vil matche dem forsiktg etter skadeavbrekk. Torres trolig på benken mot Unirea. Rafa avviser konflikt med det spanske landslaget.

Rafael Benítez vil motstå fristelsen med å benytte Fernando Torres fra start i returoppgjøret mot Unirea Urziceni på torsdag. Spissen var tilbake mot Manchester City etter å ha vært ute i seks uker med en kneskade. På City of Manchester Stadium spilte han de siste 15 minuttene.

Ifølge Liverpool Daily Post kom Torres uberørt fra kampen, og vil være en del av troppen som flyr til Romania i morgen. Sannsynligvis begynner Torres også på benken i Bucuresti.

Liverpool har scoret kun to mål på de seneste fire kampene, og vil ha stort behov for 24-åringen. Benítez ønsker imildertid å matche spilleren forsiktig, og det samme forventer manageren at Spanias landslagssjef Vicente del Bosque gjør. Torres kommer antagelig til å bli tatt ut i Spanias tropp til privatlandskampen mot Frankrike onsdag 3.mars.

Vicente del Bosque ble nylig sitert i engelske tabloidaviser at han håper Torres spiller så lite som mulig for Liverpool frem til sesongsluttt for å bli frisk og uthvilt til VM. Benítez avviser at det er konflikt mellom klubb og landslag.
- Vi har et veldig godt forhold til Fernando Hierro (teknisk direktør), Del Bosque og Javier Minano (fitnesstrener), uttaler Benítez til Liverpool Daily Post.

- Når folk forsøker å skape et problem mellom Spania og oss, så husk at Del Bosque var akademidirektør i Real da jeg var akademitrener, og jeg var hans assistent for førstelaget.

- Hans fitnesstrener var min fitnesstrener på U18 og andrelaget. Han er min venn.

- Jeg forsvarer spillerne mine, og det er fordi jeg må, men vi har en veldig god kommunikasjon.

- Hierro var på førstelaget da jeg var assistent i Real. Da han var der, hadde vi et veldig godt forhold.

Yossi Benayoun var også tilbake mot City etter et ribbeinsbrudd. Benítez forteller at han vil matche begge forsiktig fremover.
- Fernando har behov for å forbedre kampformen sin, og vi må være forsiktig med ham, legger Benítez til overfor Daily Mirror.

- Vi får se til uken hvordan fremgangen hans er. Det er forskjell på å ha en spiller tilgjengelig og være klar til å starte en kamp.

- Det er det samme med Yossi Benayoun. Vi må sørge for at vi ikke presser dem tilbake for tidlig fordi de har vært ute en stund. Vi må sørge for at de er ok de siste to månedene av sesongen.

Rafael Benítez håper også å ha Glen Johnson tilbake i full trening i løpet av kommende uke.