Raheem Sterling hentet fra QPR

Liverpool bekrefter overgang for midtbanespilleren Raheem Sterling fra QPR. 15-åringen, som har tre U16-landskamper for England, er hentet for en ukjent sum. Robert Maloney i Fulham.

Liverpool FC bekrefter at de har hentet den engelske U16-landslagsspilleren Raheem Sterling fra QPR. Den offensive midtbanespilleren slutter seg til The Academy på Kirkby.

- Suksessen til vårt akademi er avgjørende for den fremtidige utviklingen av klubben, og vi har gjort det klart at vi vil investere i fremragende unge talenter, uttaler managing director Christian Purslow til Liverpoolfc.tv.

- Raheem er en veldig spennende ung spiller som har blitt nøye fulgt av mange andre ledende klubber, og jeg er glad han har kommet til oss.

- Frank McParland og hans stab har gjort en flott jobb med å bringe ham til Liverpool.

QPR melder at Liverpool har kjøpt 15-åringen for en ukjent sum. Spilleren, født 08.12.1994, har spilt regelmessig for juniorlaget til QPR denne sesongen, og han har også fått prøve seg på reservelaget. I november debuterte han for England U16 (bildet) da han kom inn i 2.omgang mot Nord-Irland. Senere har han fått ytterligere to kamper for Kenny Swains lag.

- Det er selvsagt skuffende å miste Raheeem. Jeg kjenner ham veldig bra etter å ha jobbet tett med ham i mange år, uttaler Steve Gallen, QPR Youth Development Manager, til QPRs offisielle nettside.

- Vi ønsket å beholde ham, men Raheem var ivrig etter å spille for et akademi, og Liverpool er selvsagt en fremragende overgang for ham så langt dét angår.

- Liverpools bud matchet vår verdsetting av ham, og vi ønsker ham alt godt. Raheem er en fantastisk gutt med en briljant innstilling. Spillere og stab kommer til å savne ham her.

- Jeg håper og tror bestemt at han har en stor fremtid innen fotballen.


Maloney i Fulham
For øvrig opplyser Liverpool FC overfor Liverpool.no at den irske juniorspilleren Robert Maloney er på såkalt work experience i Fulham.