RBS og LFC fikk medhold

Dommeren har gitt Liverpool FC og RBS medhold. Begjæringen i Texas er ikke rettskraftig i England.

Advokatene til Hicks og Gillett er sent ute til høringen.

RBS-advokat Snowden åpner med å bemerke at Texas District Court synes å blitt fortalt bemerkelsesverdig lite om gårsdagens dom i London High Court.

- Det som skjer i Texas er upassende. Saken involverer en engelsk fotballklubb og tre engelske selskaper. Dette er gjort kun for å frustrere.

- Dommeren i Texas kom til sin kjennelse uten å å ha kjennskap til bevisene, og helt klart kun basert på hva som ble sagt til ham.

Representanten for RBS hever Hicks forberedte "injunction request" i går før høringen i London var ferdig.

Det blir hevdet at "US court" ikke var klar over høringen i London i går.

Samtidig melder Sky Sports News at søksmålet fra Hicks skal ha kommet kl 21.25 i går kveld. Fem minutter før styremøtet skulle starte.

Liverpool-supportere vurderer massesøksmål mot Tom Hicks og George Gillett. Egen facebook-side opprettet allerede, og amerikansk advokat som er Liverpool-supporter er interessert i å kjøre saken.

Snowden beskylder Hicks og Gillett for å ha forberedt en midlertidig begjæring om å stoppe salget til NESV før de visste utfallet av gårsdagens sak i High Court.

Hicks og Gilletts advokater har ikke møtt frem!

Snowden sier at han aldri har opplevd større forakt for en høyesterettskjennelse enn den midlertidge begjæringen fra domstolen i Texas.

- Det er skandaløst og upassende, tordner han.

Retten tar en pause etter at de får melding om at Hicks og Gilletts advokater er i retten i Texas, hvor de hevder at Liverpools styre viste forakt for amerikansk rett ved å gjennomføre sitt styremøte i går!

Snowden taler for RBS og argumenter med at en begjæring gitt i et fremmed land ikke skal få lov til å tre i kraft når alle selskapene som er involvert er engelske. Han beskriver kravet fra H&G om "episk svindel" som sjofelt.

Lord Grabiner QC snakker for Liverpool. Ganske utrolig at faktaene fra denne saken ikke ble lagt fram for domstolen i Dallas.

Lord Grabiner QC for styret: Beskriver G&Hs handlinger som grotesk parodi, absurd, urettferdig. De er uforbederlig. Han peker på at H&G skrev under på denne jurisdiksjonen ved å inngå avtale med RBS og ved å bli enig om forløpet. det er absurd at de vil gå til en annen domstol fordi de ikke er fornøyd med kjennelsen.

En advokat i Texas har sendt The Guardian en e-post om at styret må reise til rettssalen i Texas og "file a Rule 12 Motion to Show Authority". Siden London High Court ga styret tillatelse til å gjennomføre saker for klubben var derfor H&G uten autoritet til å søke en Texas TRO på vegne av Kop Holdings m.fl.

Her det offisielle dokumentet som ble sendt til Companies House for det rekonstituerte styret. Philip Nash sitter definitivt i styret. Styret består av seks personer, ikke fem som pressen ofte har fremstilt det.

Lord Grabiner QC for Liverpools styre: Med stor latter beskriver han Dallas' domstol som "verdens berømte jurisdiksjon".

The Guardian representant opplyser at det er avklart at styrets jurister er ute etter å få hevet eiernes begjæring. De ønsker også å forhindre at eierne kan skaffe en begjæring i andre land enn England.

QC Chivers prater på vegne av NESV. Hicks og Gillett har sannsynligvis ingen representanter i rettssalen.

Lord Grabiner sier at eierne ikke refererte til ersatning i løpet av rettssaken i High Court. feil at de da skal komme med søksmål i Dallas.

Pause i High Court. Mr Justice Floyd vil avsløre i løpet av noen minutter om han vil komme med en avgjørelse i dag. Eller i morgen!

Etter alt å dømme kommer Mr Justice Floyd med en avgjørelse klokken 18.00. The Guardians journalist opplyser at verken Hicks eller Gillett har representanter på plass. Deres jurister ble kontaktet og svarte tilbake på e-post at de ikke skulle være på kontoret hele ettermidagen og at de ikke kom til å være tilstede.

Mr Justice Floyd er tilbake i rettssalen, og sier at dete er tydelig at eiernes sak i Texas har vært forberedt i lenge.

Mr Justice Floyd beskriver i oppsummeringen eiernes begjæring i Dallas Court som "impoverished".

Dommeren har gitt Liverpool FC og RBS medhold. - Denne saken har ingenting å gjøre med Texas, sier Mr Justice Floyd.

Dommeren avgir kjennelse om at begjæringen ønsket av RBS og andre parter (Liverpools styre) mot eiernes forføyning i Texas er innvilget.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken

Følg også Supporterklubbens oppdateringer på minibloggen Twitter: http://twitter.com/#!/LFCSCSB