RBS trues med boikott

Supportere truer Royal Bank of Scotland med boikott dersom lånet til Hicks og Gillett blir refinansiert. - Vi er ikke involvert i kampanjen, sier supporterunionen Spirit of Shankly.

En gruppe Liverpool-supportere truer nå Royal Bank of Scotland med boikott og protester, dersom de lar Tom Hicks og George Gillett refinansiere lånet. Liverpool FC-eierne har frist på seg til 24. juli til å betale £237 millioner som ble lånt av RBS og den amerikanske investeringsbanken Wachovia. Nå håper supporterne at Hicks og Gillett vil tvinges til å selge klubben dersom banken krever å få få tilbakebetalt lånet.

Det har blitt sendt ut en epost direkte til RBS sin chief executive Stephen Hester, som har blitt kopiert og sendt med ulike underskrifter. I eposten hevdes det at banken vil bli utsatt for protester, bannere, boikott og negativ omtale.

Supporterunionen Spirit of Shankly har tidligere truet RBS på lignende vis, men denne gang står ikke supporterunionen bak. De sier dog til Liverpool Echo at de setter pris på intensjonene bak truslene.