RBS ukjent med Mill-avtale

Liverpool Echo skriver at det i formiddag var helt ukjent for Royal Bank of Scotland at Mill Financial hadde overtatt Hicks og Gilletts askjer i Liverpool FC. Banken hadde, som hovedkreditor, forventet å bli informert om en slik aksjeoverdragelse.

Echo melder ellers at advokater på vegne av Liverpools engelske styremedlemmer var tilbake i høysterett allrede klokken 11.30 i dag for å diskutere saken. Nå skal saken opp igjen for Mr Justice Floyd klokken 15.00.

Når det gjelder søksmålet i Texas, så skal Liverpool-styret allerede ha skaffet seg advokater i Dallas, og advokatene var i diskusjoner om veien videre helt frem til klokken 04.00 i natt.

Nå kommer altså saken opp igjen i High Cour ti London i ettermiddag, som en hastesak, der man håper å få kjent den midlertidige begjæringen i Texas ugyldig. Liverpool Echo forstår det slik at man også må spørre om en tilsvarende høring i det amerikanske rettssystemet for å få blokkert dette søksmålet helt.

Echo melder ellers at NESV var klare til å fullføre oppkjøpet av Liverpool FC i dag, men det som skjedde i går kveld førte til at Red Sox-formann Tom Werner utsatte å fly til London. Det var meningen at han skulle slutte seg til kompanjongen John W. Henry i London-kontorene til Slaughter & May.

Hicks og Gillett skal ha deltatt i styremøtet i går kveld via telefon. De skal raskt ha informert de engelske styremedlemmene om søksmålet i USA, før avstemningen ga 3-2 i favør av et salg til NESV.

Engelske juseksperter stiller seg tvilende til at den midlertidige begjæringen i Texas er gyldig og bindende, mend RBS og NESV kan likevel ikke ignorere den, fordi de har betydelige interesser i USA.

The Royal Bank of Scotland nektet i formiddag å kommentere om det nå var aktuelt å sette Kop Holdings under administrasjon for å drive Hicks og Gillett ut. På Anfield betrakter man den midlertidige begjæringen fra Texas som et desperat forsøk på å utsette NESV-handelen til 1.november, når NESV sin eksklusivitet til å fullføre avtalen løper ut.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjerPrøv denne linken

Følg også Supporterklubbens oppdateringer på minibloggen Twitter: http://twitter.com/#!/LFCSCSB