Real ikke utenkelig for Gerrard

Ifølge sitater gjengitt i spansk presse er ikke Steven Gerrard avvisende til en mulig overgang til Real Madrid. Gerard Pique ser gjerne Fernando Torres i Barcelona, men stopperen er usikker på hvor reell interessen er.

Steven Gerrard ønsker ikke å ta stilling til sin videre karriere før etter VM-sluttspillet, men Real Madrid linkes fortsatt til midtbanespilleren. Den spanske hovedstadsklubben ønsker visstnok ikke å betale Liverpools prisforlangende på £30M, men ifølge tabloidavisen Daily Mail synes de £20M er en mer passende pris. Steven Gerrard virker heller ikke avvisende når han blir konfrontert med et eventuelt klubbskifte.
- Det er mulig at jeg er i Madrid neste sesong. Jeg er klar over klubbens tilbud, så kanskje ses vi i Madrid. Jeg kan ikke si noe mer, skal Gerrard ha uttalt til spansk media ifølge Daily Mail etter Englands frustrerende målløse kamp mot Algerie på fredag.

- Jeg konsentrerer meg om VM. Min agent tar seg av alt sammen.

Pique ser gjerne Torres i Barcelona
Barcelona-forsvarer Gerard Pique ville like å se Fernando Torres i Barcelona-drakt, men innrømmer at det er lite trolig. Katalanerne har allerede signert David Villa.
- Det er komplisert. Saken med Fernando er vanskelig. Jeg vet ikke i hvor stor utstrekning det er interesse eller om det bare er pressesnakk, men dersom han kommer, vil de (Torres og Villa), danne et utrolig makkerskap, uttaler Pique til Sport.

- De er veldig gode spillere. Når de to spiller sammen, går de alltid godt sammen.

Pique er imponert over Torres’ scoringsstatistikk i Liverpool.
- På de tre årene han har vært der, er hans statistikk fremragende. Han har scoret mengder av mål. spilt mye for Liverpool og vist at han har øye for mål.

Barcelona sies også å fortsatt være interessert i Javier Mascherano