Redknapp og Lippi ikke interessert

Guus Hiddink og Frank Riijkaard har sagt at det er uaktuelt for dem å ta jobben som ny manager i Liverpool FC. Nå føyer Harry Redknapp og Marcello Lippi seg til rekken av kandidater som sier at de ikke er interessert i jobben.

Harry Redknapp har første gang uttalt seg om det faktum at han har blitt linket til den ledige jobben som Liverpool-manager. Til ESPN Soccernet sier Redknapp at han er fullstendig fokusert på sin jobb i Tottenham, hvor han føler at han har slått seg til ro selv om han bare har ett år igjen av kontrakten med Spurs. Redknapp mener at Kenny Dalglish er rett mann for Liverpool-jobben.

- Folk kan ikke hevde at jeg er arrogant som takker nei til Liverpool, for jeg har ikke blitt tilbudt jobben og har ikke snakket med noen om den, sier Redknapp til ESPN.

- Det er ikke grunnlag for å hevde noe slikt, da jeg har ett år igjen av min kontrakt i Tottenham, og jeg tenker ikke på noe annet enn å tilbringe den kommende sesongen på White Hart Lane. Jeg kan avsløre at jeg ikke har blitt tilbudt noen ny kontrakt, men det er ikke ensbetydende med at jeg ser meg om etter en ny klubb. Langt derifra.

- Jeg er lojal overfor Spurs. Jeg ønsker å bli Spurs, og jeg har kontrakt med Spurs. Jeg vil gladelig skrive under på en ny kontrakt med Spurs om jeg blir tilbudt en slik. Men uansett har jeg ett år igjen av kontrakten min.

- Liverpool bør gi jobben til Kenny Dalglish. Jeg er sikker på at han vil ønske å ta den, så hvorfor ikke? Han er Liverpool med hud og hår. Han vil være en god mann for jobben. Han er rutinert, og vet eksakt hva som trengs i Liverpool. Spillerne vil elske å ha ham som manager. Spesielt en kar som Steven Gerrard. Jeg er sikker på at han vil reagere positivt om Dalglish blir manager der.

Fra Italia meldes det at Marcello Lippi også har sagt at det er utelukket for ham å ta over som manager for Liverpool etter Rafael Benitez. Lippi går av som landslagssjef for Italia etter VM, men skal ifølge italiensk presse ikke være interessert i å lede noe lag i Premier League.