Reina håper på flere kamper enn Clemence

Etter å ha skrevet under en ny seksårskontrakt med Liverpool, håper nå Jose Reina at han en dag skal passere keeperlegendene Bruce Grobbelaar og Ray Clemence i antall kamper for klubben.

Både Grobbelaar og Clemence spilte over 600 kamper for Liverpool. Clemence spilte faktisk så mange som 665, mens Grobbelaar endte på 638. Reina står i øyeblikket bokført med 253 kamper, så det er et stykke frem.

- Jeg synes det er hyggelig at folk sammenligner meg med disse to, som jeg kaller kolosser i keepersammenheng. De var begge fantastiske spillere for denne klubben, sier Reina til Liverpoolfc.tv.

- For å kunne tåle sammenligning med dem må jeg vinne mange flere medaljer med denne klubben, da begge hadde stor suksess med Liverpool. De spilte begge nesten tre ganger så mange kamper som jeg har gjort så langt, så jeg har langt frem før jeg kan skilte med over 600 kamper for klubben.

- Det er et enormt tall, men jeg drømmer om å runde 600 kamper for denne klubben en dag. Forhåpentligvis når jeg det målet. Jeg har tro på denne klubben, og jeg tror vi vil oppnå gode ting for våre supportere. Vi har en stolt historie, og vi ønsker mer suksess for klubben i fremtiden.