Reina krysser fingrene for NESV

Jose Reina håper at kommende ukes rettssak medfører et eierskifte i Liverpool FC. Klubben åpner butikk i Belfast. Restaurant-åpning på Anfield i neste uke.

Pepe Reina håper at et eierskifte i Liverpool FC vil føre klubben mot gamle høyder igjen.

- Dette er en av de verste periodene jeg har opplevd siden jeg kom til Liverpool. Jeg leser om et mulig eierskifte i avisene, og jeg håper at det vil føre til bedre tider igjen, sier målvakten til Echo.

- Vi har fått noen forferdelige resultater. Nå er det på tide at vi får skuta på rett kjøl igjen. Dette laget har på ingen måte glemt hvordan man spiller fotball, legger han til.

Butikk i Belfast
Liverpool FC melder at de i begynnelsen av november vil åpne sin femte suvenirbutikk. Denne butikken vil ligge i Castle Lane i Belfast. Dette blir den første Liverpool-butikken utenfor Englands grenser.

Liverpool FC planlegger å åpne ytterligere butikker i utlandet i tiden som kommer.

- Vår strategi medfører ekspansjon, og vi vil åpne en rekke offisielle Liverpool-butikker utenfor Liverpool de kommende årene, lover Lee Dwerryhouse, som er Head of Retail i Liverpool FC.

Restaurant på Anfield
Liverpool FC åpner Boot Room Sports Cafe på Anfield i neste uke, nærmere bestemt torsdag 14.oktober. Restauranten, som ligger i etasjen over klubbbutikken under The Kop, vil holde åpent fra 11.00 til 23.00 sju dager i uka. Bilder av interiøret i restauranten ligger nå ute på Liverpoolfc.tv.