Reina spiller gjerne to kamper i uken

Liverpool står foran et tøft kampprogram utover høsten, men Jose Reina har intet ønske om å bli hvilt. Liverpool Echo tror at Reina spiller også mot Steaua i kveld, selv om andre medier har antydet at Brad Jones vil få sin debut.

- Det er alltid hyggelig å spille i Europa, og få reist litt rundt. Det er viktig for alle her. Vi behøver å være i et gruppespill i eurpacupene hvert år. Europaligaen blir bedre hele tiden, og lagene vi møter er virkelig sterke, uttaler keeperen til Echo.

- Som Liverpool-spiller må du regne med å spille to kamper i uken. Det er slik vi vil ha det. Jeg synes det er enklere å forberede seg til helgens kamp når du har hatt en midtukekamp forut. Du kommer inn i rytmen, og jeg kan ikke tenke meg å sitte på benken i midtuken, legger han til.

- Dessverre er vi ikke med i Champions League, men det må vi glemme nå og gjøre det som står i vår makt for å oppnå suksess i Europa League. Vi var desperate etter å slå ut Trabzonspor i forrige runde, og tok vare på kontringssjansene våre. Det er alltid godt å slå tilbake etter å ha blitt liggende under 1-0. Spillerne viste karakterstyrke. Vi har gjort det bra. Vi visste at vi ville møte et vanskelig publikum på en vanskelig bane, og de hadde også et brukbart lag.

- Vi forventet at det ville bli tøft, men vi slo tilbake i andre omgang og fortjente til slutt seieren. Noen prøvde til og med å forstyrre meg med å bruke laser mot øynene mine. Det skjer av og til på slike steder. Vi kjenner til disse triksene, men etter at det ble opplyst over speakersystemet ble det slutt på det.

Reina var banens beste spiller da Liverpool klarte poeng i Bimringham i helgen. Nå håper han å få sjansen til å holde nullen også mot Steaua.

- Alle gode lag har et godt forsvar. Klarer vi ikke å vinne kamper, må vi i alle fall sørge for at vi ikke taper dem. Du trenger et godt fundament når du skal bygge et stort hus.

- Jeg var fornøyd med redningene mine mot Birmingham. Det viktigste er å hjelpe laget. Nå skal vi først ut i Europa League, og deretter møter vi Manchester United. Det er hva vi fokuserer på nå.

Liverpool Echo slår fast det som har blitt antydet tidligere, nemlig at Steven Gerrard og Fernando Torres blir hvilt i kveld. Men de røde vil likevel mønstre kvalitetsspillere.

- Paul Konchesky er en spesialist på venstrebacken, som vi ikke hadde tidligere. Raul Meireles er en midtbanespiller i toppklassen, og Joe Cole gir troppen en ny dimensjon. De er ferske spillere, men vi kan alle sammen støtte oss til den trygge Liverpool-sjelen som omgir oss, avslutter Reina.