Reservelaget møter West Ham

Liverpools reservelag skal i aksjon mot West Ham hjemme på Prenton Park i kveld. Manager John McMahon håper at hans gutter skal slå tilbake etter nederlaget for Chelsea i forrige uke.

Liverpool tapte 3-1 for Chelsea på Cobham i London forrige mandag. Noe McMahon var langt fra fornøyd med.

- Vi er ute etter en respons fra guttene, da vi var veldig skuffet over prestasjonen vår mot Chelsea. Vi hadde alt for stor respekt for dem, og ga de alt for god tid med ballen. Vi har noen gode spillere på laget vårt, men de spilte rett og slett ikke opp mot sitt beste, utbasunerer McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Guttene har fått seg en lærepenge, og vet nå hvilken innstilling de skal gå til kampene med. Det er veldig viktig å være fokusert på kampene. Spillerne gikk til kampen mot Chelsea med feil innstilling, bedyrer han.

- Jeg fortalte guttene i klartekst at spillet ikke var akseptabelt, og vi viste en mye bedre innstilling og lagånd i annen omgang.

Nå skal de røde altså forsøke å revansjere seg mot West Ham. Men McMahon må greie seg uten flere av sine faste spillere. Jonjo Shelvey, Andre Wisdom og Michael Ngoo er nemlig på landslagsoppdrag med England U19, mens Chris Mavinga og Danny Wilson er opptatt med spill for henholdsvis Frankrike U19 og Skottland U21.

- Dette blir en ny fin oppgave for oss. Du ønsker å få bryne deg mot ulike lag og spillere. Vi vil benytte flere seniorspillere fra Melwood, så vi vil ha en god balanse i laget, sier McMahon foran kveldens kamp.

- West Ham er kjent for å produsere gode fotballspillere, og uansett hvilket lag de stiller med i kveld vil vi stå overfor en tøff oppgave. Men forhåpentligvis kan vi vinne kampen.

McMahon vil ifølge Liverpoolfc.tv benytte Nathan Eccleston på topp i kveld, og manageren skryter da også av 19-åringen før matchen.

- Nathan Eccleston har vist gode holdninger, og er en flott gutt. Han misset i straffesparkkonkurransen mot Northampton, og det var veldig tungt for ham. Han følte han sviktet både medspillere og fans. Men episoden vil gjøre ham til en enda bedre og sterkere person i fremtiden. Han er trygg på seg selv, og har talent i massevis.

McMahon avslører ellers at akademispillerne Conor Coady, Toni Silva og Raheem Sterling kan komme til å få prøve seg på reservelaget i løpet av inneværende sesong.

- Jeg tror de kan få en mulighet på reservelaget denne sesongen. De er utvilsomt gode nok. Jeg vurderer dette fortløpende sammen med Rodolfo Borrell, Pep Segura og Frank McParland. Det handler om å benytte dem på riktig tidspunkt og i de riktige kampene. Vi ønsker ikke å legge press på dem for tidlig, og på feil tidspunkt. Vi følger spillerne nøye, og vil kjøre dem inn på laget når tiden er inne. Vi har mange gode spillere på U18-laget, noe som lover bra for fremtiden.

Kveldens reservelagskamp kan ses direkte på LFC TV for de som har e-season ticket. Her på liverpool.no kommer vi som vanlig til oppdatere fortløpende fra kampen. Kampstart er klokken 20.00.