Reservelagskamp avlyst

Liverpools planlagte reservelagskamp mot West Bromwich i neste uke har blitt flyttet til mars, på grunn av Tranmere, og de rødes FA Youth Cup-kamp to dager senere. Reaksjoner mot Boston Globe-spalist.

John McMahon og hans reservelag skulle i utgangspunktet møte West Bromwich førstkommende mandag, men denne kampen er nå blitt avlyst. Dette fordi Tranmere Rovers skal spille kamp på den sammen banen dagen etter, og Prenton Park klarer ikke en slik belastning på denne årstiden. I tillegg har Liverpool U18 en kamp i FA Youth Cup onsdag 15. desember, og dermed ble avgjørelsen tatt om å utsette kampen.

Nytt tidspunkt for oppgjøret er nå tirsdag 8. mars, med avspark kl. 14.00 på akademiet i Kirkby.

Reaksjoner mot spaltist
Den amerikanske journalisten Alex Bean skrev i går en artikkel i Boston Globe hvor han omtalte Hillsborough-tragedien som 'opptøyer', og kritiserte flere Liverpool-nettsider for at de fremdeles sørget over noe som skjedde for 21 år siden. Dette førte til store reaksjoner, spesielt på nettsamfunn som Twitter, hvor også Kenny Dalglish omtalte saken.

- Alex Bean i Boston Globe er en ignorant og lite informert mann. JW (John W. Henry) og TW (Tom Warner) vil sikkert ta noen ord med han, skrev King Kenny på sin twitterkonto.

Boston Globe gikk i ettertid inn og redigerte deler av Bean sin artikkel.