Reservelagstreneren tror på Ayala

Reservelagstrener John McMahon tror Daniel Ayala vil få en lang og velykket karriere på grunn av sin profesjonalitet. Han holder den høyreiste stopperen som årets spiller for reservene forrige sesong.

Daniel Ayala er en spiller tidligere Liverpool-manager Rafa Benítez hadde stor tro på, og den unge stopperen fikk sjansen mot slutten av forrige sesong. Totalt var han involvert i fem kamper for førstelaget i 2009/10-sesongen, og reservelagstrener John McMahon er meget fornøyd med hvordan spanjolen har spilt så langt.

- For meg var Daniel Ayala den store spilleren. Han hjalp oss, og du kunne se hvor stor innflytelse han har på laget når vi tapte uten han. Hans styrke, engasjement og organiseringsevner, sier McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Danny er en skikkelig atlet, og vet å ta seg av seg selv. Mentalt er han også sterk. Han ønsker å gjøre det bra, og er veldig fokusert. Han gjør alt frivillig, og når han er så ung viser det hvor profesjonell han er. Han holder seg rolig i alt han foretar seg, og er alltid en vinner med en flott innstilling. Han er godt likt i garderoben også. Han vil fortsatt utvikle seg, og det eneste han ønsker å være er fotballproff, avslutter reservelagstreneren.