Reservene vant igjen

Liverpools unge reservelag vant i dag 4-1 mot en XI fra Glasgow Celtic. Roy Hodgson var på plass på tribunen og så Suso imponere igjen. Hjelp to scousere å vinne konkurranse på Facebook!

Reservene spilte i ettermiddag en kamp mot Celtic, hvor de vant hele 4-1. De unge røde skal ha spilt en imponerende kamp, med Roy Hodgson på plass fra tilskuerplass på akademiet.

Tom Ince, Suso, Palsson og Kacaniklic scoret målene for John McMahons mannskap, på en regntung bane.

Ince sendte Liverpool i føringen allerede etter 5 minutter, etter flott angrepsspill. Celtic utlignet ganske raskt etterpå, da vertene ikke fikk klarert bort et innlegg på bakre stolpe.

Saric var nær med å sende hjemmelaget i føringen igjen, før Suso avsluttet en imponerende pre-season med å sende i vei et skudd som overlistet målvakten etter 26 minutter.

Liverpool dominerte resten av omgangen, og burde ha scoret flere før pause. Ince, Suso og Amoo lekte tidvis med Celtic-forsvaret, men klarte ikke å omsette det til scoring. I andreomgang burde innbytter Lauri Dalla Valle ha scoret et par mål, før et skudd fra 30 meter fra Victor Palsson ble fomlet inn i buret av gjestenes målvakt. Helt på slutten kom Kacaniklic gjennom rundet keeper, og satte inn Liverpools fjerde.

Dette var dagens lagoppstilling: Gulacsi, Darby, Robinson (Mendy 61), Wisdom, Mavinga (Flanagan 46),Roberts (Palsson 46), Irwin (Cooper 61), Ince, Saric (Dalla Valle 46), Suso, Amoo (Kacaniklic 46).

Hjelp to scousere med å vinne konkurranse
James McKenna (talsmann for Spirit of Shankly) og Paul Gardner (styremedlem i Spirit of Shankly) har den siste tiden vært med i en konkurranse som heter Your Big Year på Facebook. Den handler om sosialt ansvar, og dersom deres to bidrag får flest tomler på Facebook, vil de vinne drømmereisen.

De har laget hver sin videosnutt, og behøver så mange stemmer/likes de kan få før fristen går ut i morgen. For øyeblikket ligger de litt bak, og trenger din stemme.