Rettssak allerede i morgen?

Liverpool Echo tror at rettssaken som vil avgjøre om avtalen som Liverpools styre har gjort med New England Sports Ventures er legal, vil finne sted i løpet av de neste fem dagene. Kanskje allerede i morgen.

Echo melder at de engelske styremedlemmene, formann Martin Broughton, samt Christian Purslow og Ian Ayre, føler seg trygge på at Liverpool FC har skiftet eier innen Merseyside-derbyet neste helg.

- Om vi skulle tape i retten, så har vi en plan B. Men den vil vi ikke diskutere nå, sier Broughton til lokalavisen.

- Dette har ikke vært en 20% stilling slik jeg så for meg på forhånd, men jeg kom til Liverpool for å fullføre jobben. Den er ikke over ennå, men det er ikke langt unna, legger han til.

- Jeg har ikke snakket med Tom Hicks siden tirsdagens styremøte. Det er forståelig at han er skuffet, avslutter Broughton.

Rettssaken vil finne sted i London High Court. Den kan altså komme til å starte allerede i morgen, men mest sannsynlig tidlig i neste uke. En eventuell ankesak vil komme opp i løpet av bare noen dager, kanskje så lite som 72 timer.

Avtalen som styret har gjort med NESV betyr at Liverpools årlige renteutgifter blir redusert fra £25M til £2M, skal man tro Daily Telegraph.