Riera gleder seg over Benitez sin avgang

Albert Riera havnet i vår i unåde hos Rafa Benítez, etter at han kritiserte manageren offentlig etter å ha havnet langt bak i køen med manglende spilletid. Han åpner nå for å bli i klubben.

Albert Riera spilte kun 12 kamper fra start denne sesongen, og etter at han havnet i unåde hos manager Rafa Benítez, samt slaktet manageren i offentligheten, forventet mange at han ville være førstemann til å pakke ut av skapet sitt på Melwood i sommer. Spanjolen var spesielt skuffet, ettersom han samtidig som han havnet ut av laget i Liverpool også mistet plassen sin på det spanske landslaget i det som er et VM-år.

28-åringen var nær en overgang til russisk fotball tidligere i år. Nå er manageren borte, og da åpner Riera døren for å bli i klubben.

- For meg personlig er det bra for meg at han forlot klubben. Jeg så meg rundt etter andre alternativer de siste månedene. Døren var stengt for meg, men nå er døren åpen igjen. For nå så blir jeg, men det skjer ofte overraskende ting i fotballen. Det fine er at det enda er interesse for meg, og jeg er sikker på at prislappen min ikke vil være noe problem, sier Riera i følge Richard Buxton i ClickLiverpool.com.

- Det er synd, for normalt ville jeg ha kunne vært i Spania-troppen, og fotball-VM er det største en fotballspiller kan oppleve.