Riera håper på seier mot gamleklubben

Albert Riera er klar for møtet med sin tidligere arbeidsgiver, Man City, om han får fornyet tillit av manager Rafael Benitez. Venstreflanken tror at de røde kan gå seirende ut av duellen.

- Alle snakker om at vi ikke har spilt bra, men vi er fortsatt med i kampen om fjerdeplassen. Tenk dere om Liverpool begynte å spille bra. Da ville vi være med og kjempe om tittelen, uttaler 27-åringen til BBC Radio Merseyside.

- Med de spillerne vi har til rådighet kunne vi ha spilt bedre denne sesongen, men realiteten er at vi er ett poeng bak Manchester City, og de har spilt en kamp mindre enn oss. Så vi må slå dem, legger han til.

- Før sesongen startet var minimumsmålet vårt å bli blant de fire beste. Vi siktet selvsagt mot å forbedre fjorårets andreplass og vinne tittelen, men minstekravet var en fjerdeplass, innrømmer spanjolen.

Riera tilbrakte fire måneder på lån hos nettopp Manchester City i 2006, før han returnerte til Espanyol. To år senere ble han overført til Liverpool for £8M.

- Jeg er sikker på at jeg er i riktig klubb nå, og om noen oppfordrer meg til å bytte klubb så har jeg ikke noe ønske om det. Det er ikke bare penger som betyr noe i fotball. Vi har alt i Liverpool: supporterne, stadionanlegget. Vi har et godt lag, og jeg er sikker på at vi vil kjempe om fjerdeplassen til siste slutt og ta den.