Riera, Kelly og El Zhar fortsatt ute

Liverpool må igjen klare seg uten trioen Albert Riera, Martin Kelly og Nabil El Zhar, i omkampen mot Reading. Glen Johnson er selvfølgelig også uaktuell, mens Javier Mascherano er suspendert.

- Jeg fulgte litt med på rehabiliteringsarbeidet til Glen Johnson i går, og han virket ok da. Nå handler det om å ta tiden til hjelp. Han gjør fremskritt, men vi må bare vente og se, kommenterer Liverpool-manageren til klubbens offisielle nettsted.

Benitez har ellers advart sine spillere mot å ta lett på oppgaven i omkampen mot Reading.

- Vi må fokusere på å vinne, og ikke gi Reading noen sjanser eller troen på at de kan utrette noe. I Premier League må du selvsagt vinne, men om du ikke gjør det har man mulighet til å rette det opp i neste kamp. I cupen derimot, er det vinn eller forsvinn.

- Mot lag fra lavere divisjoner er holdningene til spillerne viktige. Du må selvsagt besitte visse kvaliteter, men nøkkelen ligger i innstillingen til kampen. Jeg husker Barnsley-kampen for et par år siden. Vi spilte ikke svakt, og vi hadde en del sjanser, men så slapp vi inn et mål i siste minutt. Vi var uheldige, men i cupen kan slike ting skje. Du må vinne. Du har ikke råd til å gjøre feil.

Benitez bebuder at han ikke vil tenke på at de røde skal ut i ligakamp med tidlig avspark borte mot Stoke på lørdag, når han tar ut startelleveren til morgendagens kamp.

- FA-cupen er en veldig viktig turnering, så vi ønsker å gå videre og komme så langt som mulig. Vi tar en kamp om gangen, og den første er den viktigste. I en cupturnering som denne har du ikke råd til å gjøre feil. FA-cupen er en god mulighet for oss til å vinne noe denne sesongen, så vi må fokusere på å klare nettopp det. Det ville ha vært spesielt å komme seg til Wembley, ettersom vi har vært i Cardiff tidligere. Men nå må vi fokusere på å vinne denne første kampen.

Benitez ønsker ellers juniorlaget lykke til FA Youth Cup, hvor de røde møter Leicester på bortebane i 4.runde i kveld.

- Det blir en tøff kamp for våre gutter. Det handler om å ha tro på seg selv. Alle på akademiet jobber veldig hardt og gjør det bra. Nå får vi følge med på progresjonen til disse spillerne. De spiller med selvtillit, og jobber sammen. De har en god lagånd. Jeg var i kontakt med staben til juniorlaget i formiddag, og ønsket dem lykke til. Jeg vil holde kontakten med dem.