Rieras overgang har brutt sammen

Forhandlingene med Spartak Moskva har stoppet opp. Riera vil ta en avgjørelse om fremtiden sin til sommeren. Nå vil han bli i Liverpool fordi det er en av de beste klubbene i verden.

Rafael Benítez fortalte før avreise til Lisboa i går at Albert Riera fortsatt forhandlet om en overgang til Spartak Moskva. Ifølge den spanske sportsavisen Marca har kantspilleren flere tilbud på bordet, men planen er nå å bli værende i en av de beste klubbene i verden, nemlig Liverpool Football Club.
- Forhandlingene med Spartak har stoppet opp. Nå er det opptil dem å akseptere det vi etterspør. Vi vurderer også andre tilbud, men min intensjon er å bestemme meg for min fremtid til sommeren. Jeg er fotballspiller, og jeg vil bare spille, sier Riera til Marca.

Albert Riera ble bøtelagt og suspendert av Liverpool for å ha kritisert Rafael Benítez og kalt klubben et synkende skip. I tillegg var han i klammeri med en reservelagsspiller.

- Jeg vil fortsette min karriere i Liverpool fordi det er en av de beste klubbene i verden. Følelsen er spektakulær, vi har et stort stadion og jeg føler at jeg har det veldig godt i Liverpool. Dette er et perfekt lag å spille for og en nesten identisk tropp som vi kjempet om Premier League-tittelen forrige sesong. Jeg snakker med Fernando Torres og Reina, og vi er enige om Liverpools storhet.

Overgangsvinduet i Russland stenger torsdag 8.april, og da vil det endelig definitivt bli avklart hvor Riera spiller resten av inneværende sesong.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken