RØD!

Supporterklubben vil med dette takk alle som støtter klubben gjennom en vanskelig sesong. Billetter til Benfica selges til medlemmer.

Dette har ikke vært en god sesong for Liverpool Football Club. Eierskapsproblemer og aksjoner blant supporterne og nå også sportslig krise. Det minner svært lite om den veldrevne klubben mange vokste opp med, og som for mindre enn ett år siden holdt på å vinne Premier League.

Diskusjonene går selvfølgelig der supporterne treffes, og meningene er delte om det som skjer i klubben vår. Slik vil det alltid være. Et Liverpool i tilsynelatende fritt fall vil alltid gå på stoltheten løs og frustrasjonen er naturligvis stor. Vi kjenner det alle på kroppen. Det som har skjedd denne sesongen har preget de av oss som lever etter terminlista.

Heldigvis har L.F.C. et sterkt grunnfjell og det merker vi i Supporterklubben. Ordene i verdens mest berømte fotballsang viser igjen sin styrke ? og innbittheten og den utrolig støtten klubben opplever i disse dager er helt unik med tanke på resultatene på fotballbanen. Support and believe. Det er vårt felles mantra!

Det er mot normalt at medlemstallet ikke raser i tider som dette - men holder seg stabilt på over 36.000. Det er en vanvittig styrke for alle som bryr seg om de røde fra Anfield - en fantastisk lojalitet vi gjerne få takke alle våre medlemmer for.


Bli medlem
For de som enda ikke er medlem er det selvsagt mulig å melde seg inn og indirekte vise fingeren til lagene rundt oss. Klikk her for innmeldingsskjema.
Medlemskap koster kr 210,- Hvis du vil melde inn andre medlemmer i husstanden koster det kr 60,- (velg den summen på innmeldingsskjemaet).
Send oss en email til [email protected] hvis du har vært medlem og vil fornye. Ta også med din nåværende adresse.

Billetter Liverpool-Benfica
Vi har noen billetter til kvartfinalekampen mot Benfica på Anfield den 8. april medlemmer av Supporterklubben nå kan søke på.

Ta med navn, adresse, antall billetter og medlemsnummer i Supporterklubben og send søknaden til [email protected]. Søknaden er bindene. Ikke søk dersom du ikke er helt sikker på at du skal reise.
NB: Hvis du søker om flere billetter må vi også ha medlemsnummer på disse (send navn og adr hvis du ikke har medlemsnummer).
Billettene koster kr 450,- per stk og sendes deg i posten.

Join oss på Facebook
Hvis du er på Facebook så gjør som over 11.000 andre og bli med i vår facebookgruppe. Klikk her for å legge deg til som medlem.

YNWA!