Rød duell i gruppe E

Daniel Agger og Dirk Kuyt står på hver sin banehalvdel når Danmark og Nederland møtes i Johannesburg. Glen Johnson slapp å sy.

Daniel Agger og Dirk Kuyt starter for henholdsvis Danmark og Nederland når lagene møtes i Johannesburg klokken 13.30, mens Ryan Babel sitter på benken.
- I garderoben snakker vi noen ganger om alle de andre lagene, og det er veldig bra for meg og Daniel at vi møter hverandre i den første kampen, uttaler Dirk Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Det er alltid hyggelig å se og spille mot dine lagkamerater. Forhåpentligvis kan jeg ta ham i hånden til slutt og si at han var uheldig.

Daniel Agger ser frem til å møte Nederland.
- Det er fire lag i gruppen og alle kjemper om de to første plassene, ikke bare Nederland, men de andre lagene også, sier Agger.

- Et lag som vårt går bestandig ut for å vinne, og det er det samme mot Nederland. Vi skal forsøke å vinne kampen.

Danmark har slitt med noen skadeproblemer i oppkjøringen, blant anaet på Nicklas Bendtner og Simon Kjær.
- Det er ikke bra, men på den andre siden så handler det om fotball. Man må spille med de spillerne som er tilgjengelige. Vi har gode spillere i troppen, så vi får ta det fra der.

Oppgjøret fra Johannesburg vises direkte på Viasat4, svensk TV4 og dansk TV2.

Ingen sting for Johnson
Glen Johnson fikk et kutt i leppa mot USA i en duell med Clint Dempsey, men slapp å sy.
- Jeg tror ikke han mente det, men jeg fikk en albue av Dempsey, uttaler Johnson.

- Ingen sting behøvdes. Det medisinske støtteapparatet fortalte meg at det ville leges på egenhånd. Men jeg tror ikke at datteren min vil gjenkjenne meg.