Rød duell i kveld

I kveld er det duket for gruppespillets siste kamp, og i gruppe B møtes Argentina og Hellas. De røde kan ende opp med tre spillere involvert. Maxi varsler allerede at han skal slå tunnell på Kyrgiakos.

I kveld klokken 20.30 går siste runde i gruppe B. Argentina har vunnet sine to første kamper, og er allerede kvalifisert - mens Hellas må ha et resultat for å ta seg videre. Det er likevel ventet at Diego Maradona vil kjøre på, i håp om å vinne samtlige kamper i gruppen.

Sotirios Kyrgiakos sto over Hellas sin åpningskamp, da de tapte fortjent mot Sør-Korea - men var tilbake da grekerne slo Nigeria 2-1 i andre runde. Man forventer at han også vil starte kveldens kamp.

For Argentina er det fremdeles usikkert om Juan Sebastián Verón er skadefri, og det kan gå mot en ny startplass for Maxi Rodriguez. Landslagskaptein Javier Mascherano står med gult kort foran dette oppgjøret, og vil bli suspendert i 8.delsfinalen om han får kort i kveld. Det er mulig Maradona sparer sin kaptein i dette oppgjøret. Maxi Rodriguez håper han får spille, og gleder seg til å møte sin lagkamerat fra Liverpool.

- Vi har spøkt om kampen. Jeg har fortalt han at jeg har planer om å slå tunnell på han, og han svarte at han kom til å sparke meg ned. Vi vet det kommer til å bli en tøff kamp, for i et VM kan alle vinne, sier Maxi til Liverpoolfc.tv.

Kampen direktesendes på Viasat 4, svensk TV4 og dansk TV2 i kveld.