Rød fandenivoldskhet gir rekord?

Utrolig nok, men disse dager er Supporterklubben i ferd med å sette ny medlemsrekord.

Bråk mellom supportere og eier, bråk internt i klubb, flaute resultater i Cupen og en generelt treg start på sesongen er normalt et mareritt for en medlemsorganisasjon.

Daglig leder i Supporterklubben, Tore Hansen, kan imidlertid fortelle om større interesse for Liverpool Football Club enn nesten noensinne tidligere. I disse dager er LFCSCSB i ferd med å sette medlemsrekord.

I november i fjor satte vi den forrige rekorden. Da var det 36.400 medlemmer. Nå har vi igjen passert 36.000 medlemmer og er på god vei til å sette ny rekord. Den vil trolig komme i løpet av de neste par ukene.

Tore sier det helt umulig å forklare dette rent logisk, men peker på at i tider som dette sitter ikke folk på gjerdet. De vil være med. Motgangen engasjerer. Det er nesten som titusenvis at mennesker går sammen for å bevise at det som står i verdens mest berømte fotballsang stemmer: Du vil aldri vandre alene!

-Når den største skuffelsen har lagt seg etter kamper som mot Northampton, er det tydeligvis mye rød fandenivoldskhet ute og går. Vi merker at folk bryr seg enormt om alt som skjer rundt klubben i disse dager både via mailer, telefoner og meldinger. Folk snur ikke ryggen til. Det er et voldsomt engasjement og store forhåpninger om at dette vil snu seg – spesielt med tanke på å få et nytt eierskap på plass.
Under kampen i går registrerte Liverpool.no mellom kl 23 og kl 24.00 over 90.000 sidevisninger (ekstraomganger og straffespark).

Han fortsetter:
- Klubben har dessverre blitt holdt som gissel de siste årene. Det eneste som er positivt er at marerittet snart er over. I løpet av oktober vil LFC være på nye hender – i verste fall bankens. Så langt har det altså kommet. Det er helt fantastisk at så mange bryr seg om klubben i skjebnetimer som dette. Medlemsrekorder betyr ingenting i stunder som dette. Likevel er det en utrolig statement fra alle i dette landet med et rødt hjerte.

Tusen takk for at du støtter Liverpool F.C.!

Ikke medlem i Supporterklubben?