RyanAir flytter søndagsflyene

Det kan se ut til at RyanAir sine fly fra Liverpool til Moss Lufthavn Rygge nå skal gå kl. 19.00 lokaltid, og ikke kl. 20.10 slik først meldt. Det kan gjøre det problematisk for de som har tenkt seg rett hjem etter søndagskamp på Anfield.

I juli opplyste RyanAir at de skulle fly fra Moss Lufthavn Rygge til John Lennon Airport i Liverpool fra og med 5. november.

Flyene skulle i utgangspunktet gå kl. 09.50 fra Rygge på fredagene, og flyet tilbake på søndagskvelden skulle gå kl. 20.10 lokaltid. Dermed kunne man ha klart å få med seg en typisk søndagskamp med avspark kl. 16.00 engelsk tid.

Det blir verre nå, for etter et søk på RyanAir sine hjemmesider viser det seg at søndagsflygningene nå er kl. 19.00, og dermed blir det knapt med tid. Dette vil trolig gå ut over en del som har tenkt seg over på hjemmemøtet med Chelsea søndag 7. november, men også andre som har planlagt å bruke samme reiserute senere i sesongen, når TV-kamper etter desember har blitt satt opp.

Så vidt vi vet, har ikke det irske lavprisflyselskapet sendt ut eposter til de som allerede har bestilt om at flyet nå går kl. 19.00 lokal tid.