Ryggproblem for Reina

Benitez sier at Reina har problemer med ryggen, ikke samme problem som holdt ham ute mot Reading. Maxi Rodriguez starter neppe mot Stoke. Rafa avdramatiserer utelatelse av Babel.

Rafael Benítez avslører at det er ryggen som har skapt et problem for Pepe Reina, men at det var en annen årsak til at keeperen sto over mot Reading i midtuken. 27-åringen skal gjennom en sen fitnesstest for å se om han blir klar til møtet med Stoke i dag.
- Pepe hadde et problem her om dagen, men i dag undersøker vi et annet problem, med ryggen hans, fortalte Rafael Benítez til Liverpool Daily Post i går.

- Her om dagen var det bare føre var, men nå må vi håndtere et mindre problem i ryggen hans med fysioterapeutene.

Javier Mascherano er spilleklar etter fire kampers karantene, mens Martin Skrtel, Fabio Aurelio og David Ngog også kan få en plass i startelleveren på Britannia Stadium. Nyervervelen Maxi Rodriguez starter neppe oppgjøret.
- Det vil være vanskelig fordi i en uke, da han visste at han skulle hit, har han ikke trent på samme nivå som resten av laget eller vært involvert i kamper, fortsatte Benítez.

- Men han har trent. Han er ok, men kanskje er ikke Stoke den beste kampen å starte for en ny spiller.

Ryan Babel annonserte på Twitter i går at han var utelatt fra tropen til møtet med Stoke. Rafael Benítez avdramatiserer det hele.
- Hvis du har fem barn, er alle forskjellige. Hvis du snakker om 25 proffer, er alle forskjellige. Noen ganger er du i troppen, andre ganger er du ikke i troppen, utdypet Benítez til Liverpool Echo.