Ryktebørsen lansert

Liverpool.no lanserer i dag ryktebørsen. Her vil vi ha en fast spalte, som du finner ved å klikke på banneret oppe til høyre, hvor vi samler alt av overgangsrykter fra tabloidene og ikke alltid like troverdige kildene.

Med et åpent overgangsvindu hvor mange spillere både linkes ut og inn, kan det blir vanskelig å følge med på alle overgangsryktene. Med vår nye ryktebørs, skal vi prøve å samle opp overgangsryktene i en sak - som vil oppdateres hver dag utover dagen så sant noe skjer eller dukker opp. Denne vil en finne ved å klikke på banneren med ryktebørs oppe til høyre, eller via denne linken.

Det er ikke alltid like lett å skille de seriøse fra de useriøse kildene, og av og til kan det være noe i rykter fra de verste tabloidavisene, men stort sett anbefaler vi å ta det med en klype salt - om det ikke kommer fra noen journalister vi anser ser som velinformerte - og da vil vi også publisere det på hovedsiden her på liverpool.no.

Mange liker uansett diskusjoner og spekulasjoner rundt spillere, Derfor lanserer vi ryktebørsen, og får samlet alt på et sted.