Sammy Lee dediserer seieren til fansen

Sammy Lee dediserer 2-0-seieren mot Tottenham til klubbens lojale supportere som han føler inspirerte laget til viktige tre poeng. Spillerne satte virkelig pris på støtten ved ankomst stadion.

Da spillerbussen ankom stadion før avspark ble spillere og stab møtt av hundrevis lidenskapelige Kopites. Sammy Lee innrømmer at spillerne ble rørt av støtten.
- Alle tre poengene er viktige, men tatt i betraktning hva som har skjedd denne uken i oppladningen til kampen, var dette enormt, sier Sammy Lee til Liverpoolfc.tv.

- Alle innså dette, staben, spillerne og supporterne og alle involvert i fotballklubben.

- Det er ikke nok ros til våre supportere. Å se dem vise sin støtte da vi ankom, var enormt. Vi forsøker å inkludere våre supportere i alt vi gjør fordi de er en del av det vi gjør.

- Det var veldig følelsesmessig å se dem synge og støtte oss som alltid. Spillerne satte virkelig pris på det. Pepe Reina kom til meg i garderoben. Han var veldig følelsesladet. Han sa at dette ikke ville skje i en annen fotballklubb, og det betydde mye for alle.

- Vi hadde en vanskelig kamp borte mot Stoke forrige uke, og støtten vi fikk var fenomenal. De så innsatsen guttene la ned, og det var det samme mot Tottenham. Alle tok sin del i denne seieren.

Dirk Kuyt ga Liverpool en perfekt start med scoring etter bare seks minutter.
- Det var en flott start for oss, og god oppbygning av Dirk og Alberto Aquilani. Det var en veldig vanskelig sjanse, og Dirk fikk det til å se lett ut, noe det ikke var.

Nettkjenning nummer to kom fra straffemerket to minutter på overtid. Dirk Kuyt måtte ta straffen to ganger før dommer Howard Webb ble fornøyd.
- Det viser spillerens styrke. Dirk har stor viljestyrke. Å gå frem å ta straffen og måtte ta den om igjen viser stort mot.

- Forhåpentligvis kan vi ta med oss mye selvtillit fra denne seieren. Denne seieren har gjort at vi har en topp fire-plassering innen rekkevidde.

- Vi må sørge for at vi tar dette til etterretning. Vi har en enda en vanskelig kamp mot Wolves på tirsdag.

Siden tapet mot Portsmouth har Liverpool tatt ti poeng av tolv mulige. Det tyder på at laget er i framgang.
- Vi må holde dette momentumet gående. Seire gir selvtillit. Hvis vi kan fortsette slik, så hvem vet? Vi ønsker ikke å komme med falske løfter bortsett fra det faktum at vi skal sørge for at alle går ut på banen bestemte på å vinne hver kamp.

- Vi liker å tro at vi beveger oss i riktig retning nå. Ingenting er vunnet eller tapt på dette tidspunktet av sesongen. Vi vet hva vi har å gjøre.