Samtaler med Pellegrini

Kenny Dalglish har hatt samtaler med den tidligere Real Madrid-treneren Manuel Pellegrini angående den ledige managerstillingen på Anfield. Roy Hodgson fortsatt favoritt til å ta over.

Andy Hunter i The Guardian skriver at Kenny Dalglish har vært i samtaler med Manuel Pellegriniom den ledige managerstillingen i Liverpool, men Roy Hodgson skal fortsatt være klubbens foretrukne kandidat til å etterfølge Rafael Benítez.

Pellegrini fikk avskjed i Real Madrid forrige måned etter at hovedstadsklubben ikke lyktes i Champions League eller å frariste Barcelona La Liga-tittelen, selv med 96 poeng, noe som er klubbrekord. Han ble kun sittende én sesong på Santiago Bernabeu.

Chilenerens agent har avvist rapporter om at 56-åringen hadde møtt Dalglish på Heathrow Airport i London, men Pellegrini var i England i går og møtte Liverpool-legenden. Skotten bistår managing director Christian Purslow med å finne ny manager. Dalglish har fortalt styret at han selv er interessert i jobben.

Samtalene med Pellegrini, som jobbet sammen med Pepe Reina i fem år i Villarreal, antyder at Liverpool jobber seg gjennom en liste med kandidater.

Roy Hodgson skal likevel være navnet øverst på den listen. Fulham-manageren har ennå ikke mottatt en offisiell henvendelse fra Liverpool. Han er for tiden i Sør-Afrika, der han er ekspert for BBC under VM.
- Jeg er tilfreds i Fulham. Alt er spekulasjoner, og jeg kan ikke informere dere. Jeg vet ikke mer enn dere, uttaler Hogson ifølge the Guardian.

En offisiell henvendelse forventes å komme fra Liverpool i neste uke.