Seier i Lancashire Senior Cup

John McMahon og hans Liverpool-lag vant i dag finalen i fjorårets Lancashire Senior Cup. Oldham var motstander, og de røde hadde få problemer med å vinne kampen 3-0. Tony Silva var banens store spiller.

I dag ble finalen i 2009/10 Lancashire Senior Cup spilt, og Liverpool møtte Oldham. Mange av John McMahons faste spillere er med på treningsleiren i Sveits og Østerrike, og var involvert mot Kaiserslautern tidligere i dag, men de spillerne han valgte ut hadde ingen problemer med å beseire Oldham i finalen.

Tony Silva var kampens store spiller, og scoret et mål. De andre scoringene kom fra Gerardo Bruna og Alex Cooper.

- Jeg er veldig fornøyd med guttene, og de gjorde det virkelig bra mot det som omtrent var Oldhams førstelag! Det var en del strålende prestasjoner, og vi gjorde det bra som lag. Dette var et flott tegn på hva vi har i vente i fremtiden, sa en meget fornøyd John McMahon til Liverpoolfc.tv etter kampen.

Dette var mannskapet han sendte på banen: Dean Bouzanis, John Flanagan, Emmanuel Mendy, Alex Cooper, Andre Wisdom (captain), Conor Coady, Tony Silva, Nicolaj Kohlert (Michael Roberts 65), Nikola Saric, Gerardo Bruna, Vincent Weijl (Michael Ngoo 75).

Neste lørdag møter McMahons menn Skelmersdale i finalen i Liverpool Senior Cup.