Sen test for Benayoun

Ifølge engelske nettsteder vil Yossi Benayoun gjennomgå en sen test før det blir avgjort om han er med i troppen mot Manchester City. Craig Bellamy kan bli spilleklar.

En rekke engelske nettsteder rapporterer i dag at Yossi Benayoun kan bli aktuell til spill mot Manchester City. Israeleren er tilbake i trening etter sitt ribbeinsbrudd og årsaken til at han stod over mot rumenske Unirea skal ha vært et problem med ryggen. Yossi vil gjennomgå en test før det avgjøres om han blir med på den korte turen østover på motorveien.

Fernando Torres og Glen Johnson er fortsatt ikke kampklare etter sine kneskader, mens Sotirios Kyrgiakos soner sin andre av tre kampers suspensjon i ligaen. Maxi Rodriguez vil komme tilbake i troppen etter å ha vært uaktuell for spill i Europa League.

Ifølge Rafael Benitez skal det ikke ha blitt flere skadeproblemer etter kampen mot Unirea Urziceni.

Roberto Mancini utelukker ikke at Craig Bellamy kan bli spilleklar til søndagens kamp.  Manageren innrømmer at han har vært uenig med den temperamentsfulle waliseren angående behandling av en kneskade, men avviser rykter om at man skal ha hatt en stor krangel. Hvis angriperen kan friskmeldes i tide er han aktuell til å møte gamle lagkamerater.

- Craig er her i dag, han arbeider sammen med fysioterapeuten, sa Mancini på en pressekonferanse i dag. - Vi hadde en samtale ansikt til ansikt på mitt kontor, men det stemmer ikke at jeg kjeftet på ham. Jeg har ingen problemer med Craig.

- Han får behandlinger på treningsfeltet og hvis hans kne er i orden, da vil han være tilgjengelig for søndag.