Sesongen kan være over for Insua

Sesongen kan være over for Emiliano Insua. Argentineren sliter med en avrevet muskel i låret. Fabio Aurelio er 7-10 dager unna å være tilbake i trening.

Emiliano Insua har ikke figurert i Liverpools to siste kamper, etter å ha pådratt seg en lårskade. For klubbens andre venstreback, Fabio Aurelio, ser tilstanden litt lysere ut. Han kan snart være tilbake i trening med førstelaget.

- Emiliano gjør fremskritt, men det er en alvorlig skade, så vi må vente og se. Han får behandling og trener alternativt. Han sliter med en avrevet muskel i låret. Han kan kanskje spille igjen denne sesongen om behandlingen virker godt. Det blir vanskelig, men vi får se. Vi gjør vårt beste, uttaler manager Rafael Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Fabio gjør også fremskritt. Han kan være tilbake i trening med laget om 7-10 dager. Får vi Fabio spilleklar, kan han bli veldig viktig for oss.

Liverpool venter fortsatt på nyheter fra Spania om kneskaden til Fernando Torres. Spissen har vært til undersøkelse hos spesialisten Ramon Cugat i Barcelona i dag.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.