Shelvey i aksjon i kveld

Jonjo Shelvey ser frem til å spille privatlandskamp for England U19 mot Slovakia i Crewe i kveld. Det er over ett år siden sist han spilte landslagsfotball. Klubbkameratene Andre Wisdom og Michael Ngoo er også med i troppen til kveldens kamp.

Sist Jonjo Shelvey trakk en landslagsdrakt over hodet var for England U17 i EM-sluttspillet i Tyskland i mai 2009. Det gikk ikke så bra, da John Peacocks mannskap røk ut allerede i gruppespillet. Men nå er midtbanespilleren klar for nye oppgaver med de tre løvene på brystet.

- Det er lenge siden sist jeg var involvert med noe landslag. Det var hyggelig å få sjansen igjen. Jeg ser på det som progresjon, og jeg ønsker å spille på så høyt nivå som mulig, sier Shelvey til det engelske fotballforbundets offisielle nettsted.

- Jeg ser på England U19 som et steg opp for meg, og jeg håper jeg kan spille bra for U19 og siden få spille for U21.

Shelvey har tidligere representert England både på U16- og U17-nivå, og var på standby til U19-EM i Frankrike i juli.

- Jeg fulgte med på U19-lagets bravader i sommer via Eurosport, og det var flott å se dem spille. Det var lærerikt, og forhåpentligvis kan jeg følge i fotsporene til de spillerne. Foran denne sesongen var det godt å vite at jeg var i Noel Blakes fremtidsplaner for U19. Nå ønsker jeg bare å vise hva jeg duger til, avslutter Liverpools midtbanetalent.