Shelvey og Ngoo scoret

England U19 spilte i kveld privatlandskamp mot Slovakia i Crewe. Jonjo Shelvey var kaptein, og en av tre røde unggutter som startet kampen i den engelske landslagstrøya. Både Shelvey og Ngoo scoret i 2-0 seieren. Oppdatert.

Vi omtalte kveldens privatlandskamp tidligere i dag, og de røde ungguttene er nå i aksjon mot Slovakia i Crewe. England leder foreløpig kampen 1-0, etter scoring av Liverpool-spiller Michael Ngoo.

Jonjo Shelvey er kaptein for U19-laget, og også Andre Wisdom starter i kveld. Vi kommer til å oppdatere denne saken med sluttrapport senere i kveld.

Oppdatert: Michael Ngoo scoret i sin debut, og spilte imponerende i de 62 minuttene han spilte. En som imponerte enda mer var Jonjo Shelvey, som med kapteinsbindet var glitrende sentralt på midten. Han scoret på et lekkert frispark i det 73. minutt.

Da Shelvey ble tatt av banen like etter fikk Wisdom kapteinsbindet. England vant kampen 2-0.