Shelvey og Wilson i aksjon for reservelaget

Jonjo Shelvey og Danny Wilson vil være i startoppstillingen når John McMahons reservelag er vertskap for Wolverhampton på Prenton Park i kveld. Kampen vises på LFC TV Online, med kampstart klokken 20.00.

- Vi stiller et ganske sterkt lag mot Wolves i kveld, der spillere som Jonjo Shelvey og Danny Wilson vil figurere, uttaler reservelagsmanager John McMahon til Liverpoolfc.tv.

- Peter Gulacsi vil være tilbake mellom stengene, og Nathan Eccleston vil lede angrepsrekka, avslører han videre.

- Det er flott at vi kan benytte Jonjo. Jeg så han lede England U19 som kaptein i forrige uke, og han scoret på et frispark. Han er en god, ung spiller. Vi hadde også Andre Wisdom og Michael Ngoo med på det U19-laget, og alle tre spilte eksepsjonelt bra.

- Jonjo er en flott fyr, som har funnet seg godt til rette i miljøet her. Han ønsker å jobbe hardt, og gjøre ting på riktig måte. Han går alltid ut på banen for å gi 100%.

- Jeg ser ikke bort i fra at noen av disse guttene vil vise at de er klare for å ta steget opp på førstelaget. De bør forsøke å imponere på hver eneste treningsøkt, og jobbe hardt. Det er mentaliteten vi søker etter i denne klubben.

- Jeg har jevnlig kontakt med manageren og Sammy Lee, og gir dem min mening om utviklingen til de unge spillerne. Sammy var innom akademiet sammen med noen av førstelagsspillerne forrige mandag, og deltok på en treningsøkt med de unge spillerne. Det er noe vi forsøker å gjøre jevnlig.

- Når reservelaget får disponere seniorspillere, betyr det at noen av de unge spillerne må vike plassen. Michael Roberts spilte utmerket mot Newcastle i vår forrige kamp, men han må nå vike plassen for Jonjo i kveld. Jeg har snakket med Michael, og sagt at han er uheldig som blir satt ut av laget. Han er en god gutt, som viser de rette holdningene.

Liverpools nest beste var uheldige som kun fikk med seg det ene poenget fra Newcastle i forrige uke. Reservelagsmanageren håper nå på sesongens første seier, etter at de røde har måttet nøye seg med poengdeling i begge sesongens to første kamper.

- Jeg studerte Wolves mot Everton i forrige uke. Da benyttet de et veldig ungt lag. De prøver å spille god fotball, så jeg tror det blir en flott kamp i kveld. Wolves er alltid sterke på alle nivåer. De kjemper alltid bra, og spiller god fotball. Så det blir tøft for oss.

- Jeg var fornøyd med spillet vårt i Newcastle i forrige uke. Vi ba om en respons fra guttene etter den første kampen mot Wigan, og fikk det. Det var en veldig spennende kamp, der vi spilte en del god fotball.

Det spanske stortalentet Suso imponerte igjen i den kampen, hvor han nettet på et fantastisk langskudd.

- Suso scoret et praktfullt mål, og det var en flott kamp med tanke på hans progresjon og utvikling. I første omgang spilte han veldig bra. Newcastles reservelagsmanager, Peter Beardsley, ble veldig imponert over det han så av ham, og stilte meg stadig spørsmål om ham.

- I andre omgang nektet Newcastle ham rom, og jeg tok Suso av banen. Han vil lære av denne erfaringen, og det var en flott kamp å spille i for ham.

Spissen Michael Ngoo imponerte også McMahon i sin første start for reservelaget.

- Michael gjordet det veldig bra, og tar med seg mange gode egenskaper inn på laget. Han har fortsatt mye å lære, men det er noe ved gutten som lover bra. Han jobber hardt, ønsker å gjøre det bra, og fortsetter han slik vil han få spille mange kamper for reservelaget denne sesongen.

Vi kommer som vanlig med fortløpende oppdateringer fra kveldens reservelagskamp her på liverpool.no.