Skal ødelegge Uniteds titteldrøm

Dirk Kuyt innrømmer at det pirrer Liverpool-spillerne å ødelegge for Manchester Uniteds titteldrøm. Men det som er viktigst er målet om fjerdeplassen.

Den fjerde seieren over erkerivalene Manchester United på rad er hva Liverpool trenger for å styrke sine aksjer i forhold til fjerdeplassen og sikring av kvalifisering til neste sesongs Champions League.

Nederlandske Dirk Kuyt vet at en liverpool-seier vil være sterkt ødeleggende for Manchester Uniteds drøm om å vinne Premier League-tittelen.

- Det er en annen ting, men ingen i Liverpool vil vel se United ta en ny ligatittel. Men det viktigste for oss er å gjøre jobben selv og vinne kampene selv, sier Kuiyt til liverpoolfc.tv.

- Jeg vet hvordan det føles å slå Manchester United. Dette er min fjerde sesong i Liverpool og jeg kjenner følelsen ved å slå erkerivalen. Rivaliseringen er sterk. Forhåpentligvis greier vi det igjen på søndag.

- Vi har vunnet de tre siste kampene mot United, og vet vi kan gjøre det igjen. Alle vet at ikke alt har gått vår vei denne sesongen. Men dette har vi lagt bak oss. Vi er inne i en god periode, og har gjennomført to gode kamper denne uka. Gjentar vi fjorårets seier over united, så blir denne uka fantastisk. Spiller vi som vi gjorde mot Portsmouth og Lille, så har vi en sjanse.

- Dette er en stor kamp for oss, fordi vi så gjerne ønsker den viktige fjerdeplassen. Vi trenger virkelig de tre poengene og det er bare å jobbe for det. Dersom du ønsker å få en topp-fireplassering må du tenke på deg selv og vinne dine egne kamper. Hvis vi fortsetter slik vi har gjort i de siste kampene, så har vi en mulighet.

Nederlenderen snakket også om sine lagkamerater, Fernando Torres og Steven Gerrard, som er i form og har gjort det godt i de siste kampene.

- De to er verdensklassespillere. Alle vet at med slike spillere på laget, så kan de nærmest bestemme utfallet i alle kamper for oss. Fernando er i kjempeform og forhåpentligvis kan han gjøre det samme søndag som han gjorde torsdag. Reaksjonen fra spillerne har vært god og nå er målet å vinne alle kampene som gjenstår denne sesongen, sier Kuyt.