Skelmersdale ble finalemotstander

Skelmersdale vant sin semifinale mot Everton, og blir dermed Liverpool sin motstander i Liverpool Senior Cup. Villa klarte det LFC ikke klarte. Tidligere rød til kvartfinale i CL.

Forrige onsdag vant Liverpool-reservene mot Tranmere i semifinalen av Liverpool Senior Cup. Dalla Valle, Amoo og et selvmål ga de røde en 3-0 seier, og dermed var man finaleklare. I kveld ble finalemotstanderen klar, da Skelmersdale i kveld slo Everton 2-0 etter en scoring i hver omgang.

Liverpool er tittelsforsvarer i turneringen.

Villa tok tre poeng mot Wigan
Aston Villa klarte det Liverpool ikke klarte forrige uke, nemlig å beseire Wigan på DW Stadium. Aston VIlla spilte en av sine tre hengekamper i kveld, og vant til slutt 2-1 borte mot Wigan.

James McCarthy, som kanskje var kampens beste da Wigan slo Liverpool, scoret et klønete selvmål etter 25 minutter. Wigan slo tilbake 2 minutter senere ved Gary Caldwell på en dødball, men James Milner ble matchvinner i andreomgang da Kirkland tabbet seg ut i feltarbeidet, og engelskmannen sendte i vei et skudd som gikk gjennom en klynge av spillere og i mål.

Martin O'Neills mannskap ligger fremdeles på 7. plass, men er bare 2 poeng bak Liverpool med 2 kamper til gode. De har 3 poeng opp til Tottenham som nå ligger på fjerdeplassen, med en kamp til gode på londonerne.

Tidligere rød til kvartfinalen
Mark Gonzalez ble aldri noen suksess i Liverpool med nummer 11 på ryggen, og ble etterhvert solgt til Real Betis for 5 millioner pund. Da Betis rykket ned, snappet CSKA Moskva han opp for 6.5 millioner euro, og i Russland har chileneren vært fast på et lag som spiller Champions League-fotball.

I kveld tok de en overraskende 2-1 borteseier mot sterke Sevilla, etter å ha holdt spanjolene til 1-1 i Russland i det første oppgjøret. Det som gjør prestasjonen ekstra imponerende er det at det har vært vinterpause i Russland.

Dermed er Mark Gonzalez og CSKA Moskva videre til kvartfinalene i Champions League.