Skrtel kan returnere til Melwood

Skrtel er suspendert mot Irland etter sitt andre gule kort. Poulsens feilpasning var med å senke Danmark mot Meireles' Portugal. Mål av N'Gog og Shelvey. Kun én omgang for Jovanovic. Seier for Kuyt.

Scoringer i andre omgang sørget for at Slovakia overraskende tapte 1-3 mot Armenia i Yerevan. Martin Skrtel var på banen hele kampen for bortelaget. Han kan nå returnere til Melwood etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort i EM-kvalifiseringen, og er dermed suspendert mot Irland på tirsdag.

Raul Meireles trakk det lengste strået i den røde duellen mot Christian Poulsen. Portugal gikk opp i 1-0 like før halvtimen var spilt. To minutter senere sendte den danske landslagskapteinen Poulsen ballen på tvers, rett i beina på Manchester Uniteds Nani, og vips ledet Portugal 2-0 i Porto. Danmark reduserte på et selvmål, før Portugal fastsatte sluttresultatet til 3-1. Poulsen fikk en scoring korrekt annullert for offside. Begge Liverpool-spillerne var på banen i 90 minutter.

Nederland tok en oppskriftsmessig seier mot Moldova i Chisinau. Kampens eneste scoring kom åtte minutter før pause. Dirk Kuyt var på gressmatta hele oppgjøret.

Serbia gikk på et sjokktap i Beograd. Milan Jovanovic ble byttet ut i pausen, på stillingen 0-0. Serbia tok ledelsen, men Estland vant til slutt 3-1.

Pepe Reina satt på benken for Spania i 3-1-seieren mot Litauen i Salamanca.

David N’Gog nettet Frankrikes siste mål i en U21-treningskamp mot Tyrkia. Spissen entret banen i det 61. minutt, og tegnet seg på scoringslisten et knapt kvarter senere. Franskmennene vant 2-0 foran 8329 tilskuere i Troyes.

Martin Kelly var ikke i kamptroppen til England da Romania ble beseiret 2-1 i første playoff-kamp til U21-EM neste sommer. Returoppgjør i Romania på tirsdag.

England slo Albania hele 6-1 i den første gruppespillskampen i den første kvalifiseringen til U19-EM. Kaptein Jonjo Shelvey scoret engelskmennenes femte mål, fra straffemerket, i det 78. minutt. Både Shelvey og Andre Wisdom spilte samtlige minutter av kampen som gikk av stabelen i Belgia, mens Michael Ngoo var ubenyttet reserve.