Skrtel stolt av Slovakia

Martin Skrtel vil returnere til Liverpool som en stolt mann etter Slovakias VM-innsats. Minnerik seier mot Italia Liverpools draktsponsor Standard Chartered med strålende halvårsresultat.

Slovakia røk 1-2 mot Dirk Kuyts Nederland i 1/8-finalen i VM, men Martin Skrtel er meget stolt av det landslaget hans har prestert, blant annet en sterk seier mot regjerende verdensmester Italia.
- Det er over for oss. VM er over. Det er synd ettersom vi egentlig hadde en sjanse til å beseire Nederland, uttaler Martin Skrtel ifølge Liverpoolfc.tv.

- Vi er lei oss nå. Men la oss holde hodet oppreist fordi jeg er meget stolt av det vi har prestert. Vi har vist hele verden at de må ta en kikk på oss. Jeg er veldig stolt av disse lagkameratene mine.

- Jeg er stolt av å være slovak, og jeg er stolt av å være et medlem av dette laget. La oss nyte denne herlige suksessen.

Draktsponsor med gode resultater
Liverpools nye draktsponsor, Standard Chartered, kan vise til gode resultater i første halvår. Inntektene og fortjenesten er større sammenlignet med tilsvarende periode i fjor. I løpet av april og juni har banken klart å skaffe £2,6 milliarder i ny finansiering. Låneinntektene har gått sterkt opp, og 850 nye stillinger er opprettet. En prestasjonrettet draktsponsoravtale med Liverpool, verdt inntil £80M, gjelder fra i sommer og fire år fremover.