Skryt til Aquilani

Alberto Aquilani spilte sin desidert beste kamp i den røde skjorta på Anfield i kveld. Italieneren scoret sitt første mål og var mye involvert. Nå får han skryt fra sjefen.

Mange har ventet på at Alberto Aquilani skulle få sjansen igjen fra start, og i dag tok virkelig italieneren vare på sjansen han fikk. Han strødde rundt seg med flotte pasninger, viste pene detaljer, og var veldig mye involvert.

- Det var veldig bra både for han og for laget. Han vil nå ha mer selvtillit. Vi så mange spillere som spilte bra i kveld, og Aquilani var en av dem. Det er bra for meg, fordi jeg vil få større problemer når jeg skal ta ut laget! Jeg synes kampen viste at han innehar kvaliteter, og det visste vi på forhånd, sa Rafa til Liverpoolfc.tv etter kampen.

- Mot Lille viste vi karakter. Vi spilte ikke fantastisk, men vi skapte noen sjanser og kunne ha scoret. I kveld spilte vi bra - og banen var mye bedre. Spillerne kunne kose seg mens de spilte fotball.

Benítez skrøt også av Fernando Torres, som i dag scoret sitt 14. og 15. ligamål på 16 ligastarter og to innhopp. En meget god statistikk, i en vanskelig sesong for Liverpools toppscorer.

- Jeg har sagt før at han er en nøkkelspiller for oss. Han kan score mål og er en trussel for forsvarere. Han kan lage rom for spillerne bak seg, og han er veldig viktig for oss.

Ryan Babel var også mye involvert i dag, og gjorde en god kamp hvor han også tegnet seg på scoringslista.

- Ryan har gjort det veldig bra på treningene denne uken. Vi ga han en sjanse og han gjorde det bra, så jeg er veldig fornøyd med han.

Benítez byttet ut Gerrard, Johnson og Torres mot slutten av kampen for å spare dem til de to viktige kampene senere i uken.

- Vi hadde noen spillere vi kanskje burde hvilt mer enn vi gjorde. Vi kunne ikke hvile alle sammen, så vi gikk for Glen, Stevie og Torres, og ga dermed andre spillere enn sjanse.

Rafa ville ikke uttale seg om spekulasonene om investeringer i klubben.

- Dagen i dag får vi nyte. Det er mange andre personer som kan prate om dette, men det viktigste for meg er laget. Den beste måten for meg å hjelpe til er med å vinne kamper.

Man kunne se Mascherano halte litt mot slutten av kampen, men det skal ikke dreie seg om skade. Argentineren var bare sliten.