Sky: Lampard ute – Malouda klar

Sky Sports melder nå det stikk motsatte av det som har blitt rapportert fra Chelsea-leiren tidligere. Nemlig at Florent Malouda blir spilleklar til Liverpool-kampen, mens Frank Lampard ikke blir det. Roy Hodgson liker at Maxi Rodriguez og Sotirios Kyrgiakos har funnet formen. Manageren ber om hjelp fra publikum mot Chelsea

- Det var et fantastisk hat-trick av Steven Gerrard mot Napoli. Jeg håper kampen ikke har tappet ham for alt for mye krefter foran søndagens match. Vi behøver at han presterer på dette nivået gjennom hele kampen mot Chelsea, sier Roy Hodgson til Liverpoolfc.tv.

- Fernando Torres gjør det bra på trening, og han ligner mer på sitt gamle jeg. Det er en fornøyelse å kunne samarbeide med en spiller med hans kvaliteter.

- Steven og Fernando er to vidunderlige kvalitetsspillere. Nå må andre begynne å følge i deres fotspor. Vi kan ikke bare stole på Steven og Fernando i hver eneste kamp. Dersom en eller begge har en dårlig dag, behøver vi andre som står frem.

- Vi har en del spillere som vi forventer tar mer ansvar, og vi må nå ta tak i disse og sørge for at de hever seg, slik at vi kan fremstå som et godt lag.

- Maxi Rodriguez er et godt eksempel på en spiller som har hevet seg i det siste, med blant annet sin scoring mot Bolton i forrige uke. Han er en kar som har kommet inn på laget og gjort det ekstremt bra. Sotirios Kyrgiakos er en annen i samme kategori. Han spilte ikke mye i fjor, men gjør det nå meget bra for oss.

Manageren ber nå om hjelp fra publikum mot Chelsea på søndag.

- Vårt publikum vil spille en viktig rolle på søndag. Det er det ingen tvil om. Men vi må også bidra slik at de får noe å juble over, poengterer han.

- Du får ikke publikum til å ta av før de har noe å juble for, og vi ønsker å gi dem det på søndag. Vårt publikum vet at spillerne jobber så hardt som de kan, og legger ned en stor innsats. Vi går til denne kampen med gode forhåpninger, og vi frykter ikke Chelsea. Vi frykter ingen motstander, men samtidig vet vi at slik Premier League er denne sesongen kan man både tape for og vinne over hvilket lag som helst.

- Du må alltid prestere opp mot ditt beste, og være forberedt på å jobbe hardt. Det er hva vi vil gjøre mot Chelsea.